miercuri, 30 mai 2012

„Muzica noastră este ceva individual"





Adrian Capbătut, Radu Chiruţa şi Eugen Floca- împreună formaţia Street Symphony, cei care fiind pe scenă, transmit muzica din sufletelor lor direct spre public cu ajutorul chitării electrice, tobelor, bass-chitării şi a vocii.  Dar mai multe despre Street Symphony, veţi afla din interviul realizat cu Adrian Capbătut- toboşarul formaţiei.
Poza)
-De ce Street (stradă) Symphony?Cântaţi în stradă cumva?
- Cândva ne plăcea să ieşim în stradă şi să interpretăm diverse melodii la chitară, acum nu prea facem asta. Dacă ar fi să mergem spre exemplu în gări să cântăm precum o fac mulţi artişti de peste hotare, atunci nu ar fi posibil, la noi e prea mare gălăgie.

-În ce stil de muzică se regăseşte formaţia ?
- De fapt, muzica noastră reprezintă o simbioză din diverse stiluri, dar totuşi ea este clasificată drept alternative-progressive-rock.

- Câte concerte aţi avut până acum?
-Am avut cam 10 concerte până la momentul de faţă, dintre care unul a fost la Iaşi, vara trecută, în cadrul Festivalului Motor Fest 2011, iar cheltuielile au fost suportate de către organizatorii acestui eveniment, noi neavând un finanţator propriu. În rest, majoritatea concertelor le susţinem în cluburile din capitală, printre care şi Clubul Albion.

- Contribuie cumva muzica voastră la dezvoltarea societăţii?
- Muzica noastră rămâne a fi ceva individual, e ca o poezie pe care omul o interpretează cum doreşte.Fiecare îşi ia tot ce vrea din ea, dacă ascultătorul vrea să extragă din ea ceva pozitiv sau negativ - e alegerea lui. 

-Pentru când planificaţi următorul concert?
-Planificăm următorul concert la data de 19 mai, acesta fiind unul de rămas-bun pentru bass-chitaristul nostru,  Radu Chiruţa , care pleacă pe tot parcursul verii în S.U.A., însă de curând ce el se întoarce ne vom apuca iarăşi de treabă.

- Cum aţi convinge cititorii noştri să vă asculte?
- Cred că ar fi de ajuns să le spunem că punem mult suflet în ceea ce facem, iar atunci când suntem pe scenă dăm tot ceea ce este mai bun din noi, astfel reuşim să vedem printre ascultători nu doar prietenii şi rudele noastre ci şi oameni necunoscuţi care cântă piesele noastre. Aşa că veniţi la concertele noastre, căci noi cântăm din inimă!

Succese băieţilor! Iar pentru voi iată un link la muzica lor!Street Symphony Moldova

Autor : Ana-Maria Pancu




Un comentariu:

  1. Mulțumesc pentru tot Dr. Ellen! După ce te-am contactat pentru a mă ajuta să nu mai divorțez de soțul meu, soțul meu a încetat să mai depună acte de divorț și lucrurile stau mult mai bine. După cum ai spus, tot procesul de divorț a fost anulat, femeia rea ​​care a creat probleme în căsnicia mea a părăsit soțul meu și acum suntem foarte fericiți împreună. Împărtășesc această experiență de viață cu oricine se confruntă cu provocări similare în relația lor, căsătorie sau orice altă problemă. , o puteți contacta pe Dr Ellen pe WhatsApp +2349074881619
    Ea este competentă în următoarele vrăji:
    * vrăji de dragoste
    * vrăji de căsătorie
    * vrăji de bani
    * vrăji de frumusețe
    * Vrăji de noroc
    * Vrăji de atracție sexuală
    * Vrăji de vindecare a SIDA
    * Vrăji de loterie
    * Blestemele elimină imediat vrăjile
    * Vrăji de protecție
    * Vrăji de loterie
    * Vrăji norocoase
    * Vraja de fertilitate
    * Inel de telekineză 💍
    E-mail: ellenspellcaster@gmail.com
    Whatsapp +2349074881619

    RăspundețiȘtergere